Xango: Bij deze producten gaat het om de vrucht Mangosteen. Dit is een vrucht uit zuid oost azië.mangosteen nutrition facts
Xanthonen, de uniek antioxidanten uit Mangosteen:
Een van de belangrijkste antioxidanten die in de mangosteenschil zijn te vinden heet Xanthonen. Er zijn maar liefst 50 soorten Xanthonen te vinden in de Mangosteenvrucht. De meest krachtige xanthonen zijn te vinden in de schil van de vrucht. Terwijl de meeste mensen veel gehoord hebben over de algemeen bekende antioxidanten vitamine C en E zijn maar weinig mensen zich bewust van de ongelooflijk sterke antioxidante kracht van de xanthonen en de andere vele andere fyto-chemicaliën die de Mangosteen bezit. Xanthonen zijn natuurlijke plantaardige stoffen die onlangs nog werden geprezen door talrijke wetenschappers en onderzoekers.
Het gaat om natuurlijke producten zoals vruchtendrankjes, Sportdrankjes, Shampoo, Conditioner, Hand en Bodywash en lotion en meer.

Zija: Hierbij gaat het om de Moringa plant.
Moringablad is ongekend rijk aan vitaminen, mineralen, eiwitten, essentiële aminozuren, bladgroen, antioxidanten en bioflavinoïden. Door deze uitgebreide rijkdom is Moringa een ideale toevoeging aan ons dagelijks dieet waarin vaak nogal eens iets ontbreekt. Moringa geeft u energie en versterkt het natuurlijke afweersysteem, bovendien zijn veel Moringaproducten smaakvol, eenvoudig te nuttigen, 100% natuurlijk en niet duur.

Design ©2020 GayleWeb